Αγγλική έκδοση

De website Back to Normandy (www.backtonormandy.org) bestaat op 16 Απριλίου 2018 με ακρίβεια 15 jaar. De voorbereidingen om deze website te starten, begonnen al in juni / juli 2002 na mijn eerste bezoek aan Normandië tijdens de vieringen van D-day (jaarlijks op 6 Ιουνίου). Het werd een intensieve περίοδος συναντήθηκε vele mooie, ontroerende momenten en ik maakte kennis met de de meest indrukwekkende en belangrijkste περίοδος van de laatste 100 jaar.  

Το de kust van Normandië είναι de plek waet het grootste invasieleger ooit, met behulp van de grootste maritieme vloot ooit, landde omenen start to maken de de bevrijding van West-Europa. 

Jaarlijks verandert de voormalige 80 χιλιόμετρα frontlinie στο een toeristische trekpleister γνώρισε επίσης hoofdattractie de veteranen die "erbij" zijn geweest. Elke veteran, herkenbaar aan de trossen medailles op hun borst, lijkt persoonlijk de bevrijding te hebben bezorgd aan het onder Nazibewind zuchtende noordwestelijk deel van Europa. Ze vertellen hun verhaal aan wie het maar horen wil. Maar ze vertellen het vooral ook aan elkaar. Zij die het geluk hadden deze strijd te hebben overleefd. Στο Dankbare herinnering aan hun kameraden die het niet hebben gehaald: «πάντα νέοι», ζωολογικοί κήποι βετεράνος vaak hoorde zeggen. 

De veteranen worden toegejuicht πόρτα Talloze mannen en vrouwen, κουρδισμένος σε ενιαία λειτουργία de de vanert veeriger jaren. Zittend op, met veel zorg opgelapte legervoertuigen of eindeloos rondlopend op de voormalige πεδία μάχης om voor zichzelf de geschiedenis te laten herleven.  

Mijn verbazing bij deze aanblik ήταν groot. Van de verhalen van de veteranen snapte ik maar weinig. Maar ik luisterde wel zeer geïnteresseerd omdat ik vermoedde dat er toch welets I belangrijks ήταν gebeurd.

Περπατήστε στο παρελθόν, στην πράξη, πιο αποτελεσματικά, ομαδοποιημένος, τεράστιος χρόνος, ο οποίος είχε τη ζωή του. Ιστοσελίδα της ιστοσελίδας πόρτα μεσαίου van de www.backtonormandy.org en door middel van het maken van vakantiefilmpjes συνάντησε bezoeken aan de historische τοποθεσίες en ontmoetingen συνάντησαν βετεράνους. Ook mijn eerste συνθέσεις schreef ik al meteen na de indrukwekkende tochten door de moeilijk begaanbare hedgerows (talloze lapjes grond gescheiden door vrijwel ondoordringbare heggetjes), waar vele soldaten van beide zijden hun leven vden

Mijn honger om te “begrijpen” werd alleen maar groter. De veelheid aan verhalen van veteranen, feiten en halfve feiten frustreerde mij diep omdat ik de omvang και samenhang van de gebeurtenissen niet begreep. Sterker nog, niet kón begrijpen door de massaliteit van de Normandy Landings. Η ψηφοφορία και η ανανέωση είναι το Gebeurd στη Νορμανδία κατά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Zoals ik wel vaker συναντήθηκαν περίπλοκες καταστάσεις, probeerde ik giga-probleem te doorgronden γνώρισαν συμπεριφορά van de techniek van de «releliste database». Een techniek die feiten dmv zoekmethodes in samenhang (relaties) kan ontsluiten, al naar gelang de vraag die wordt gesteld.  

Zo ook hier. Εν γένει feiten, μισό feiten en verhalen broadleggen στη βάση δεδομένων een die uiteindelijk het hart van Back-to-Normandy zou gaan vormen. Door de opzet και δομή της βάσης δεδομένων ήταν στη βάση της πληροφορίας τεράστια leggen, zodanig, dat ik het te allen tijde kon reproduceren. Πριν από τη διαχείριση, θα πρέπει να είμαστε. Het eind είναι nog niet στο zicht, het zal ook nooit δημιούργησε σχόλια.

Door het overzichtelijke systeem ging ik verder. Niet alleen het verhaal van Normandië, maar stap voor stap kwamen de vele gebeurtenissen στο τακούνι West-Europa aan bod. Γνωρίστηκε vooral namen en nog eens namen. Vele tienduizenden namen zijn beschreven opdat ze niet vergeten worden. Een spreekwoord zegt: «τσακισμένα, ετοιμαζόμαστε επίσης». Naast deze benadering moest ik ook gevolg geven aan de gevoelsmatige αντίκτυπο van wat ik είχε gezien. Γνώρισε το behulp van mijn muziek.

Er kwamen vele wegen bij elkaar. De geschiedenis van familieleden die hadden geleden onder het Duitse en Japanse juk. De geschiedenis van West-Europa die maar éé echt kantelpunt kent. De tijd voor 6 Ιουνίου 1944 en de tijd erna. De dag van het start van onze vrijheid, bevochten door honderdduizenden strijders uit andere landen και de onze.

Dit gegeven zou de leidraad worden voor vele tienduizenden publaties van mijn hand (Op mom moment 139.503 verhalen en 13.824 κατηγορίες, grotendeels een opsomming van legereenheden συναντήθηκε με το hun activiteiten die hebben meeg perbezaan. 

Ook mijn muziek kreeg een welhaast onuitputtelijke bron van inspiratie. Deze bezieling leidde ertoe dat ik als (κινηματογράφος) Ο συνθέτης του ging werken συναντήθηκε επίσης με την προμήθεια της Dame Vera Lynn en het schrijven van de muziek voor de documentaire Omaha Beach, Honor and Sacrifice die in de USA συναντήθηκε με την Emmy werd bekroond.

Maar vooral veel voldoening gaf en geeft de website Back-to-Normandy die inmiddels uit alle windstreken (ruim 160 landen en dagelijks honderden bezoekers / duizenden pagina's) is bezocht en honderden mensen heeft kunnen helpen met het vinden van antwoenen Vragen die vooral betrekking hebben op hun familieleden die hebben meegaration aan de landingen in Normandië en hun zegetocht tot en met de bevrijding το Μάιο του 1945. 

Een deel van de dankbetuigingen staan ​​hier: https://www.backtonormandy.org/testimonials

Τελευταία ενημέρωση 15 μηνών ταινίας gemaakt van 1 uur en 22 minuten, samengesteld uit muziek die ik heb geschreven en filmbeelden uit de dertiger en veertiger jaren.

Η ακολουθία, η ιστορία:

 • ·       Overture (σύνοψη των προσγειώσεων της Νορμανδίας)
 • ·       Proloog (Het leven στη Δυτική Ευρώπη, de opmaat naar de tweede wereldoorlog)  
 • ·       Κινητοποίηση
 • ·       Προετοιμασίες για την εισβολή
 • ·       Een gebed, πρόεδρος της πόρτας, Franklin D. Roosevelt
 • ·       Ξεκινήστε van D-day
 • ·       Η προσγείωση στην ακτή της Νορμανδίας
 • ·       Η κατάσταση (επακόλουθο) του πεδίου της μάχης μετά την προσγείωση
 • ·       Συνέχιση του πολέμου με ατελή απαρίθμηση μάχης και επιχειρήσεων
 • ·       Απελευθέρωση των στρατοπέδων συγκέντρωσης 
 • ·       Τέλος του πολέμου
 • ·       Een muziekwerk «Όχι άλλος πόλεμος παρακαλώ» συναντήθηκε beelden van de gevolgen van de oorlog en het repatriëren van gevallen soldaten
 • ·       Beelden van mijn bezoeken aan Normandië, de film "The Last Pilgrimage" die ik heb gemaakt ter gelegenheid van het laatste officiële bezoek van de Engelse βετεράνος και Normandië en Λονδίνο. Η Daarnaast hoor je de muziek συναντήθηκε με την ταινία Emmy van van bekroonde 
 • ·       Ειρήνη (επίβλεψη)

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια δημοσιεύτηκε ακόμα

Αφήστε τα σχόλιά σας

 1. Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτη.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Μπορείτε να βάλετε εδώ το σχόλιό σας για τα κοινωνικά μέσα